Onze kracht

Heldere focus

Bij Damen gaan we voor hoge oplages in vellenoffset. Om in dat segment te scoren, moeten we uiterst concurrerend werken en meer leveren dan u verwacht. Vandaar onze onvoorwaardelijke focus op efficiëntie en kwaliteit. We hebben voor elk project de juiste pers en houden elkaar voortdurend scherp, op elk detail. Dat is dé manier om het verschil te blijven maken, zo is onze overtuiging.

Veel in huis

Om de kwaliteit te leveren die wij voor ogen hebben, houden we graag grip op het proces. Op een enkele afwerking na, verzorgen we dan ook alles in eigen huis, tot en met het merendeel van de distributie. Dat stelt ons bovendien in staat om snel en flexibel te reageren. Vanuit diezelfde gedachte hebben wij geïnvesteerd in een unieke eigen papiervoorraad. Ook in dat opzicht hebben we meer in huis dan menig ander.

Maatschappelijk verantwoord

We houden van mooi drukwerk, maar hebben ook oog voor de wereld om ons heen. Daarom kiezen we voor bio-inkt en FSC®-gecertificeerd papier, investeren we in het beperken van ons water- en energieverbruik en in het benutten van reststromen. De restwarmte van de drukkerij gebruiken we bijvoorbeeld voor het verwarmen van ons magazijn. We voldoen dan ook ruimschoots aan de normen van ISO 14001. Ook op andere vlakken tonen we onze maatschappelijke betrokkenheid. Zo sponsoren we al sinds 2000 War Child.

Kerngezond, sinds 1959

Damen Drukkers is niet bepaald een eendagsvlieg. Sinds onze grootvader M. Damen senior in 1959 met de drukkerij begon, kijken we bij Damen voorbij de waan van de dag en investeren we structureel in de continuïteit en concurrentiekracht van ons bedrijf.