Nieuws

Ons machinepark is uitgebreid met de komst van de Horizon Stitchliner Mark III. Met deze machine kunnen we 72 pagina’s in een run verzamelen, vouwen, hechten en schoon snijden. Hij heeft een snelheid van 6000 ex. per uur.
Hier is alweer de zesde editie van ons relatiemagazine DRUK. Net als nummer vijf gedrukt op uncoated papier, met dit keer een aantal verrassende glossy pagina’s erin verwerkt. Vertrouwd is de inhoud; een mengeling van nieuws over ons, wat cultureels en culinairs. Ontvangt u graag een papieren exemplaar? Stuur ons dan een mail o.v.v. Zesde Druk en uw adresgegevens.
Damen Drukkers heeft opnieuw een investering gedaan voor nog meer snelheid en efficiëntie. De Kolbus KM610 is een garenloze bindstraat met hotmelt en pur belijming. Deze machine bindt maar liefst 8.000 brochures per uur. Werkzaamheden die voorheen werden uitbesteed, kunnen wij nu intern uitvoeren, waardoor wij onze klanten weer beter en sneller van dienst zijn.Nieuwsgierig naar onze nieuwe... Lees meer
Ons verkoopteam is sinds 5 februari uitgebreid met een nieuwe accountmanager, Marcel van Weezep.
Op 1 december heeft Damen Drukkers het convenant “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen” ondertekend.Doel, om iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een voor hen passende wijze te betrekken in het reguliere arbeidsproces.
Ons bedrijfskantoor is sinds januari 2018 uitgebreid met een nieuwe ordermanager, Laurens Kars.  
Ons verkoopteam is sinds 4 december uitgebreid met een nieuwe accountmanager, Norbert Ockhuysen. 
Ons verkoopteam is sinds 1 augustus uitgebreid met een nieuwe junior accountmanager. Te weten Anthony Schrader. Voorheen heeft hij gewerkt bij o.a. Design Board en Neroc.nu op de afdeling Account Support.  
Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we per 1 april jl.- naast onze huidige belichter - onze CTP afdeling uitgebreid met een Kodak Trendsetter Q800 X-Speed plaatbelichter. Hiermee vergroten we onze capaciteit van 60 naar 100 drukplaten per uur.
Bekijk in minder dan drie minuten hoe, in zestien weken tijd, ons bedrijfspand met 1.900 m2 werd uitgebreid.Waar eerder dit jaar nog auto’s en bedrijven stonden, vinden we nu de afdeling nabewerking en het magazijn.De time-lapsevideo biedt een fascinerend inkijkje in het bouwproces. 
Medio mei 2016 zijn wij gestart met de aanbouw van 1.900 m2 bedrijfsruimte, de bedrijfsoppervlakte van de afdeling nabewerking is inmiddels hierdoor verdubbeld en het magazijn met 35 procent vergroot. Het sterk groeiende klantenpakket en de hogere volumes die daarmee gepaard gaan, maken deze uitbreiding noodzakelijk: zo kunnen we ook in de toekomst doorgroeien en toch zo efficiënt mogelijk... Lees meer
Sinds begin april is er een nieuwe snijmachine geinstalleerd bij Damen Drukkers. De aanschaf van deze Polar N137 Autotrim HD betekent niet alleen een aanvulling op het bestaande machinepark, dat uit vijf snijmachines bestaat, maar bovendien een uitbreiding van de capaciteit op de afdeling nabewerking. 
Om nog meer van eigen transport gebruik te kunnen maken, heeft Damen Drukkers in januari 2016 het wagenpark uitgebreid met een tweede Scania Truck. Daarnaast is in de eerste maanden van het jaar vrijwel het gehele wagenpark vervangen door de aanschaf van twee nieuwe VW Crafters en een VW Caddy. Het wagenpark komt daarmee in totaal op vijf bedrijfswagens.
Op 1 april 2016 vindt de overdracht plaats van zes bedrijfsunits die aan het perceel van Damen Drukkers grenzen. Daarna start de sloop van de units en wordt het bedrijfspand van Damen Drukkers uitgebreid met 1900 vierkante meter voor de afdelingen nabewerking en magazijn. Het totale oppervlakte van het bedrijf komt daarmee op 7.200 vierkante meter.
In september 2016 schaft Damen Drukkers zijn zesde vouwmachine aan. Met de komst van deze Heidelberg KH 82 vouwmachine wordt de capaciteit van de afdeling nabewerking wederom verder uitgebreid.
Wie in het verleden vaker onze website bezocht heeft, kan het niet ontgaan; we hebben — na twintig jaar — een nieuwe huisstijl. Dat ziet u niet alleen hier, maar ook op al onze andere uitingen — van briefpapier tot bedrijfskleding en wagenpark. Ontwerpers van Lumen ontwerpersnetwerk maakten een logo waarmee Damen Drukkers — inderdaad, ook de naam is veranderd — fris en modern een, wederom, nieuw... Lees meer
Op 1 maart 2016 heeft de overdracht van een bedrijfspand aan de Kraijenhoffstraat in Werkendam plaatsgevonden. Damen Drukkers gaat deze kavel van 1.400 vierkante meter onder andere gebruiken voor extra parkeerruimte voor het personeel en in de toekomst mogelijk ter uitbreiding van de bedrijfsruimte.